Πάτρα: Ελεύθερος υπό όρους ο 15χρονος ληστής του super market

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  είναι ο 15χρονος νεαρός για την απόπειρα ληστείας σε ιδιοκτήτες μινι μαρκετ στα Ζαρουχλέικα Πατρών.

    Πιο συγκεκριμένα  στον 15χρονο του απαγορεύτηκε η έξοδος  από τη χώρα καθώς υποχρεούται να εμφανίζεται κάθε μήνα στην Ασφάλεια Πατρών.

    Υπενθυμίζεται, πως ο νεαρός είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ στα Ζαρουχλέικα, όμως, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 15χρονος δεν «χτύπησε» μια, αλλά δυο φορές μέσα σε μια ημέρα. Ο ανήλικος το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου και πάλι με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε και άρπαξε 35 ευρώ από ιδιοκτήτρια επίσης μίνι μάρκετ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κόσμος χορεύει στο χιονισμένο Παρίσι υπό τους ήχους του «All i want for Christmas is you» – Δείτε το viral βίντεο

    Ένα βίντεο γεμάτο χριστουγεννιάτικη ενέργεια από το Παρίσι έχει κατακλύσει τα...

    Στους 55 οι νεκροί από τη φωτιά σε ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ – Έρευνες για αμέλεια

    Οι πυροσβεστικές δυνάμεις του Χονγκ Κονγκ έθεσαν υπό έλεγχο σήμερα τη φονική...