ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας… λόγω “Black Sunday”

    Ημερομηνία:

    Στο κέντρο της Πάτρας κατέβηκαν οι καταναλωτές το πρωί της Κυριακής. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πάρα τις χαμηλές θερμοκρασίες αποφάσισαν να κάνουν τη βόλτα τους ενώ δύο στα τρία εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά.

    Ο περισσότερος κόσμος πέρασε από τη Ρήγα Φεραίου ενώ μετά την Black Friday οι καταναλωτές αναμένουν την Cyber Monday. Τα περισσότερα καταστήματα είχαν εκπτώσεις από 20έως και 60%. Ελάχιστα στο κέντρο ήσαν κλειστά, σε αντίθεση με την Περιφερεια. Οι έμποροι πάντως εξέφρασαν παράπονα για δηλώσεις συνδικαλιστών που έκαναν λόγο για μαύρο τριήμερο. Και αυτό γιατί όπως είπαν με τέτοιες δηλώσεις μόνο μιζέρια προκαλούν στους καταναλωτές. Θα πρέπει να τονιστεί πως Ρηγα Φεραίου Ερμού, Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου είχαν την τιμητική τους, ενώ στην Κορίνθου ήταν περισσότερα τα κλειστά από τα ανοιχτά καταστήματα. Πολλά εμπορικά θα συνεχίσουν τις εκπτώσεις και την Δευτέρα, αφού όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα η Black Friday έχει γίνει black week (διαρκεί μία εβδομάδα).

     

    Φλίγκος

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday" ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday" ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday" ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday"

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «τα…ήπιαν» μαζί Αννα Διαμαντοπούλου και Θανάσης Πετρόπουλος!

    Επίσκεψη στην Ηλεία έκανε πριν λίγες μέρες η Αννα...

    Πάτρα: Ο …τζαμπατζής οδηγός το έσκασε από το βενζινάδικο

    Πήγε σαν κύριος να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου...

    Παρεμβάσεις στην εικόνα εισόδου στο Αίγιο

    Βάρος στον καλλωπισμό της ανατολικής εισόδου του Αιγίου έχει...

    Kι άλλο περιστατικό με σοβάδες – Ζημιές σε ΙΧ στην Αγυιά

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με την πτώση σοβάδων...