Κλειστοί οι Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού – Τέλος ο «θαυματοποιός» πατήρ Δημήτριος

    Ημερομηνία:

    Οριστική φαίνεται να είναι η απομάκρυνση του «θαυματοποιού» πατέρα Δημητρίου από τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατήρ Δημήτριος έχει να λειτουργήσει τουλάχιστον ένα μήνα στο ναό, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση και θλίψη μεταξύ των πιστών ακολούθων του.

    Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε ζητήσει την μεταφορά τόσο του ίδιου όσο και της μοναστικής του κοινότητας στο μετόχι της Αρχιεπισκοπής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, που βρίσκεται στα όρια των Μητροπόλεων Γλυφάδας και Μεσογαίας.

    Η απομάκρυνσή του φέρεται να έγινε – σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές – «ήσυχα και αθόρυβα», ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ενώ η μεγάλη απουσία του αποδίδεται για την ώρα σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η μητέρα του.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλάκα: Έκλεβαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας – 55χρονη είχε κρύψει πάνω από 1.200 ευρώ στο στόμα και τα μαλλιά της

    Σε πέντε συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για κλοπές προχώρησαν...

    Ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία την ερχόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε το Κίεβο

    Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι η ανταλλαγή αιχμαλώτων και σορών στρατιωτών...

    Νέες ρυθμίσεις στα ενοίκια: Τι αλλάζει για κλειστά ακίνητα και εξοχικές κατοικίες

    Ένα από τα πιο πιεστικά κοινωνικά ζητήματα στην Ελλάδα παραμένει...

    Νέα εποχή για τις Πυραμίδες της Αιγύπτου: Το σχέδιο των $30 εκατ. που αλλάζει τον τουρισμό

    Μια νέα εποχή ξημερώνει για τις Πυραμίδες της Γκίζας, καθώς το εμβληματικό...