Στην Ιταλική Vogue ο Πατρινός Γιώργος Λιόπετας

    Ημερομηνία:

    Η Vogue δεν είναι απλά ένα περιοδικό μόδας που ασχολείται με γυναικεία ζητήματα και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό μέσο επικοινωνίας και προώθησης καλλιτεχνών… σαν μια μηχανή που δημιουργεί και δεν αναπαράγει απλώς. Ξεχωριστή θέση επίσης καταλαμβάνει η έκδοσή της στην Ιταλία και αυτό γιατί η μόδα στη γειτονική χώρα είναι τρόπος ζωής.

    Στη Vogue italia λοιπόν με καμάρι θαυμάσαμε φωτογραφία του πατρινού καλλιτέχνη Γιώργου Λιόπετα, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου με φωτογραφία του από την Σύρο και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα του πανέμορφου αυτού νησιού την Ερμούπολη.

    μόδα

    Ο Πατρινός φωτογράφος παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ανάμεσα στους κορυφαίους φωτογράφους γάμων στην Ελλάδα και δήλωσε κατενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη σε ανάρτησή του στο Instagram.

     

    μόδα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην Patras IQ

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   Το Επιμελητήριο Αχαΐας προετοιμάζει δυναμική παρουσία στην 9η Patras IQ...

    Απάντηση σε Κώστα Σβόλη: Σχόλιο της Δημοτικής Αρχής για τον Αποκριάτικο χορό του Δημάρχου

    Σήμερα δύο μέρες μετά τη λήξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων,...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 77

    https://www.youtube.com/watch?v=HUVROrtzGgA

    Δυτική Ελλάδα: Ώρα για ένα νέο συμβόλαιο τουριστικής ανάπτυξης

    Με κοινό σχεδιασμό και συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα,...