Πετράλωνα: «Θέλω να πονέσουν περισσότερο από όσο εμείς» – Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 22χρονης

Ημερομηνία:

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 22χρονης που έχει βιώσει τον εφιάλτη μέσα στην ίδια της την οικογένεια στα Πετράλωνα. Μια υπόθεση που ανέδειξε το enikos.gr και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

PHILOXENIA

Η Αναστασία μιλώντας στον ALPHA, τόνισε ότι «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνέβαιναν πράγματα μέσα στην οικογένεια. Πολλές φορές έχουμε κάνει μπάνιο μαζί γυμνοί, είχαμε τριψίματα, «περίεργες» αγκαλιές από τον πατέρα, τον θείο και το οικογενειακό περιβάλλον που τότε τις θεωρούσαμε φυσιολογικές. Όταν ήθελαν να μας φιλήσουν τα φιλιά ήταν πάντα στο στόμα».

Όπως είπε, «τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό ήταν κάτι κακό. Ήταν οι συνήθειές μας, η καθημερινότητά μας. Ήταν γυμνές αγκαλιές, κυκλοφορούσε στο σπίτι άλλες φορές γυμνός, άλλες με τα εσώρουχα».

Η Αναστασία είπε ότι «την κακοποίησε όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στο σπίτι του ζευγαριού που είχε σχέση μαζί του. Εκεί με πήγαιναν στην κρεβατοκάμαρα, όπου ο ένας καθόταν δίπλα μου και από την άλλη πλευρά οι άλλοι δύο, με άγγιζαν παντού, μου είχαν δείξει και όπλο κάτω από το κρεβάτι. Και με αυτόν τον τρόπο ήταν σαν να με απειλούν ότι αν πω το ο,τιδήποτε, υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή μου».
“Θέλω να μπουν στη φυλακή και να δικαιωθούμε”

«Θέλω να μπουν στη φυλακή. Να πηγαίνω στο επισκεπτήριο και να τους λέω ότι τελικά τα καταφέραμε. Θέλω να πονέσουν πιο πολύ από εμάς κι εμείς να δικαιωθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά η 22χρονη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τα δύο πρόσωπα της ελληνικής οικονομίας: Aνεβαίνει ο πλούτος, πέφτει η αποταμίευση και «φουσκώνει» ο δανεισμός

Η περιουσιακή εικόνα των ελληνικών νοικοκυριών βελτιώνεται και το διαθέσιμο εισόδημα ακολουθεί ανοδική...

Dream Home: Altius – Μια εντυπωσιακή κατοικία με φόντο το Ιόνιο

Η «Altius» είναι μια σύγχρονη παραθαλάσσια βίλα 360 τ.μ., ειδικά σχεδιασμένη για όσους αναζητούν...

Podcast: Η νέα αγορά που παράγει δισεκατομμύρια – Πώς αλλάζει τους κανόνες της ενημέρωσης

Πριν από περίπου έξι χρόνια, ένας συνάδελφος μού είπε ότι σκεφτόταν...

ΝΔ Αχαϊας: ποιοι δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές

Μαθαίνουμε ότι τουλάχιστον τρία πρόσωπα από το ψηφοδέλτιο της...