Φως στο Τούνελ: H «έκρηξη» της Αγγελικής Νικόλουλη on air – Το μήνυμα και η οργή της – «Να μου αποδείξετε αυτό που λέτε»

    Ημερομηνία:

    Οργισμένη φάνηκε να είναι η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ»

    Αφορμή στάθηκε ένα γεγονός, όταν οι συνεργάτες της, την κάλεσαν να διαβάσει ένα μήνυμα για υπόθεση που αφορά σε απαγωγή παιδιού.

    Εκείνη κοντοστάθηκε και αφού το διάβασε, κοίταξε την κάμερα και είπε εμφανώς ενοχλημένη: «Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε…», ανέφερε αρχικά.

    Και συνέχισε: «Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι. Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα», είπε και πέρασε σε break.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...