Έγκλημα στα Ιωάννινα: Δέκα χρόνια κάθειρξη στην 56χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της

    Ημερομηνία:

    Αναβίωσε στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Πρέβεζας, το συγκλονιστικό έγκλημα που έγινε παραμονή πρωτοχρονιάς του 2021, στην περιοχή σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, όταν η 56 χρονη Α.Λ., μαχαίρωσε και σκότωσε τον 57 χρόνο σύντροφο της Β.Δ.

    Το έγκλημα φέρεται να έγινε ύστερα από διαπληκτισμό του ζευγαριού, ενώ το άτυχο θυμα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

    ICECAP

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του δικαστηρίου, η 56χρονη φέρεται να υποστήριξε πως το αποτέλεσμα του θανάτου του συντρόφου της οφείλεται σε ατύχημα, ενώ δηλωσε ότι αισθάνεται υπεύθυνη για τον θάνατο του και αναμένει την κατά νομο τιμωρία της προκειμένου να εξιλεωθεί.

    Το δικαστήριο έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της και μετέβαλλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη και επέβαλλε ποινή κάθειρξης 10 ετών αντί της ποινής των ισοβίων που προβλέπεται για την ανθρωποκτονία .

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ασφαλιστικές εισφορές: Νέα μέτρα για να αυξηθεί η εισπραξιμότητα

    Νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει στον e-ΕΦΚΑ να συνεργάζεται με ιδιωτικά νομικά πρόσωπα...

    Κατώτατος μισθός στα 880€: Τι σημαίνει για το Δώρο Πάσχα και τα επιδόματα

    Ξεκίνησε από την 1η Απριλίου η εφαρμογή του νέου κατώτατου...

    Κλιματική κρίση: Πώς επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία και τις αγορές

    Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά μέσα από τη...