ΠΑΤΡΑ: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το «Φωτεινό Αστέρι» έως τις 31 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία:

Περνώντας από το ένα χέρι στο άλλο. Από το χέρι που το κατασκευάζει, στο χέρι, που το διαλέγει και μετά στο χέρι, που το προσφέρει.

Αυτά τα διαλέγματα καρδιάς, έχουν μάθει να δίνουν χαρές, ν’ ακουμπούν ψιθυρίζοντας μύριες ευχές, τούτη την εποχή, που γελά αγαλλίαση. Και όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργανώνει το «Φωτεινό Αστέρι» έως τις 31 Δεκεμβρίου στην οδό Θεμιστοκλέους 116 και Βορείου Ηπείρου.

Γουράκια και χειροποίητα είδη ένα κέρασμα αγάπης, που γίνεται διπλό όταν η αγορά τους, προσφέρει χέρι βοήθειας σε παιδιά που η επιβίωσή τους είναι δύσκολη Στο χέρι όλων μας να τους κεράσουμε ό,τι αξίζουν!

Το μπαζάρ είναι ανοικτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις  το μεσημέρι και από τις 5.3ο το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαΐα: Ιστορικά αυτοκίνητα στους δρόμους του κρασιού! Με φόντο… την Αchaia Clauss

Μια διαφορετική διαδρομή, που συνδυάζει την ιστορία της αυτοκίνησης...

Ο Καλαβρυτινός που διεκδικεί την δημαρχία του Σικάγου

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Σικάγου, ανακοίνωσε...

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα έως το τέλος του 2026

Τέσσερις Κυριακές με προαιρετικά ανοιχτά εμπορικά καταστήματα απομένουν έως το...

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών για την απώλεια του Δήμου Ντάγκα

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Αχαΐας εκφράζει τη βαθιά του...