Οι 1550 τραγουδούν για το Πατρινό Καρναβάλι

    Ημερομηνία:

    Οι 15 50 μπορεί να μας έρχονται από την Αθήνα, αλλά πλέον έχουν πολιτογραφηθεί Πατρινοί. Άλλωστε η αγάπη αυτή είναι αμφίδρομη, όπως φαίνεται κάθε φορά από τις εμφανίσεις τους.

    Έχοντας κλείσει πάνω από 20 χρόνια πορείας οι 15 50 έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο ευρύ κοινό μέσα από τις διασκευές που έχουν κάνει τόσα χρόνια, ενώ τα τελευταία έτη στην Πάτρα έχουν αποκτήσει φανατικούς ακολούθους.

    Και τώρα ήρθε η ώρα αυτή τους την αγάπη να μας την τραγουδήσουν. Πρόκειται για ένα καρναβαλικό τραγούδι το οποίο θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 από την ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.

    Όπως μάθαμε, τίτλος του τραγουδιού είναι «Πάτρα, ζω στον έρωτά σου» μια δημιουργία του Ρουσσέτου Δημητρόγλου και ουσιαστικά είναι μια διασκευή και επανεκτέλεση τραγουδιού των 15 50, ώστε να αναφέρεται στην μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

    Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, έχουν γίνει οι απαιτούμενες αλλαγές στους στίχους αλλά και στην ενορχήστρωση, η οποία κινείται σε πιο latin ρυθμούς, ώστε να ταιριάζει στο πνεύμα της γιορτής και της διοργάνωσης. Και απ’ ο,τι μαθαίνουμε, το τραγούδι είναι ήδη έτοιμο. Λίγη υπομονή και  θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε και επίσημα!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι πλατφόρμες κρατούν άνω του 20% προμήθεια από τα καταστήματα εστίασης – Κέρδος ή βαρίδι το ντελίβερι;

    Τα καταστήµατα εστίασης στην Πάτρα βρίσκονται σε µια από...

    Μήνυμα σε Γερουλάνο με… γεύση Αχαΐας

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν δείχνει διατεθειµένος να ανεχτεί για...

    Ερύμανθος: Ολοκληρώθηκαν δύο σημαντικές μελέτες – Σε πρώτο πλάνο οδική ασφάλεια και πολιτική προστασία

    Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα δύο σηµαντικές µελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών της...

    Ζάκυνθος: Όχι στη θανάτωση του πίτ μπουλ μετά τον θάνατο του δίχρονου – Μεταφέρεται σε ειδική δομή

    Ομόφωνα αποφάσισε η αρμόδια πενταμελής επιτροπή του Δήμου Ζακύνθου...