Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί εκδόθηκε η εντολή απομάκρυνσης του πατρός Αντωνίου

Ημερομηνία:

Βασισμένη στο οικογενειακό δίκαιο είναι η απόφαση της εισαγγελίας για απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή και των πρωτοπαλίκαρων του ιερέα από την Κιβωτό του Κόσμου.

Όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται ότι η γονική μέριμνα δεν ασκείται με τον πρέποντα τρόπο η εισαγγελική Αρχή και συγκεκριμένα οι εισαγγελείς Ανηλίκων έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη ενέργεια. Στην περίπτωση της δομής, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται με εισαγγελική παραγγελία δεν έχουν γονική μέριμνα μιας και έχει αφαιρεθεί από τις οικογένειες τους. Έτσι λοιπόν η μέριμνα ασκείται από την Κιβωτό του Κόσμου και τους επικεφαλής της. Από τη στιγμή που υπήρχαν σοβαρότατες καταγγελίες για σεξουαλική, σωματική και λεκτική κακοποίηση των παιδιών για τους εισαγγελείς ήταν μονόδρομος η συγκεκριμένη απόφαση απομάκρυνσης του ιερέα και των υπολοίπων. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι προσωρινή, 90 ημέρες, και θα πρέπει να επικυρωθεί από το δικαστήριο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Αρπάχτηκαν γειτόνισσες στην Εγλυκάδα γιατί η μία… καθάριζε τον δρόμο! Εκλήθη Αστυνομία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84/

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας επιτίθεται στην Άννα Παπαδοπούλου με αφορμή το επεισόδιο με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας σε ανακοίνωση που εξέδωσε...

Τούρτα για τα 50 χρόνια Χορευτικού Τμήματος δήμου Πατρέων

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Το χορευτικό τμήμα...

Προφυλακιστέος ο 52χρονος γυναικολόγος που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων, αρνείται τις κατηγορίες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 16η...