ΔΕΙΤΕ με τι πήρε πτυχίο ο ιατροδικαστής Καρακούκης που συνέταξε το πόρισμα για Μαλένα και Ιριδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μπορεί να μην έχει τις… γνώσεις της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παντελώς ανεπαρκής όπως θέλει να τον παρουσιάσει ο νέος συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο λόγος για τον εκ των κορυφαίων αν όχι κορυφαίο Έλληνα Ιατροδικαστή, Νίκο Καρακούκη, εκ των συντακτών μαζί με τον Νίκο Καλόγρηα, της γνωμοδότησης που αποκάλυψε την ασφυξία σε Μαλένα και Ίριδα.

    Το δυστύχημα για την κατηγορούμενη αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να αποδομήσουν το προφίλ αλλά και την επιστημοσύνη του Καρακούκη αποτελεί το γεγονός ότι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών είναι αριστούχος διδάκτωρ Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όχι στα λόγια αλλά βάσει επίσημων στοιχείων τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας.

    Φλίγκος

    Καρακούκης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/