Γεωργιάδης: «Έκλεισε» η συμφωνία για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Τι περιλαμβάνει

    Ημερομηνία:

    Δυναμική αναμένεται να είναι η επανεκκίνηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, καθώς συμφωνήθηκε το χρονοδιάγραμμα της τελικής εγκρίσεως και εκταμιεύσεως των 102.000.000 δολαρίων της Αμερικανικής Κρατικής Επενδυτικής Τραπέζης DFC για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

    Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, χθες «παρουσία του Σωματείου των Εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας και του Δημάρχου Ελευσίνος, Αργ. Οικονόμου, συναντήσαμε την αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Κρατικής Επενδυτικής Τραπέζης DFC, η οποία ήρθε να εξετάσει πώς προχωρά το Σχέδιο Εξυγιάνσεως των Ναυπηγείων.

    Συμφωνήσαμε με τον επενδυτή Π. Ξενοκώστα και την ομάδα του, στο χρονοδιάγραμμα της τελικής εγκρίσεως και εκταμιεύσεως των 102.000.000$. Όλα προχωρούν κανονικά. Οι εργάτες έφυγαν χαρούμενοι από τις διαβεβαιώσεις τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρασύρθηκε από ΙΧ εθελόντρια πυροσβέστης την ώρα κατάσβεσης αυτοκινήτου στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας

    Σε ένα σοβαρό, τροχαίο ατύχημα με μια εθελόντρια της Πυροσβεστικής να καταλήγει στο...

    ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Κοντά στα σπίτια η φωτιά στη Ναύπακτο – Επιχειρούν ελικόπτερα

    Σε εξέλιξη η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή...

    Σκληρή απάντηση της Αθήνας στο τουρκικό ΥΠΕΞ: Δεν επιτρέπουν υποδείξεις οι διάφορες πρακτικές της Άγκυρας

    Απάντηση στον εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος εξαπέλυσε...