Στις Βρυξέλλες για το Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης

    Ημερομηνία:

    Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Πέμπτη (08/12) ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, όπου θα συμμετάσχει στο Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης & Ασύλου, η εξωτερική διάσταση της μεταναστευτικής κρίσης, η εισδοχή Κροατίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας στην ζώνη Σέγκεν και το θέμα των εκτοπισμένων από την Ουκρανία.

    Ο κ. Μηταράκης θα έχει σειρά συναντήσεων με τους Υπουργούς Μετανάστευσης και Εσωτερικών ενώ θα πάρει μέρος στο γεύμα εργασίας που θα συζητηθεί η βελτίωση της πολιτικής επιστροφών των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμαχία ΑΑΔΕ – ΔΕΔΔΗΕ κατά της ρευματοκλοπής

    Εκτός από τον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και των...

    Πορτοκαλί τιμολόγια: Από το νέο έτος η μεγάλη μεταρρύθμιση στη δυναμική τιμολόγηση ρεύματος

    Με fast-track διαδικασίες, η ΡΑΑΕΥ ανοίγει τη συζήτηση για τη μεγαλύτερη...

    Πάτρα – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»: Σκηνές ντροπής στο κοντέϊνερ του ΕΟΔΥ – φωτο

    Μία ασθενής στέκεται έξω από το κοντέϊνερ του ΕΟΔΥ...

    Δυτική Ελλάδα: Αναβλήθηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

    Για πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας µέσω...