Παρουσιάζεται στην Πάτρα το Περιφερειακό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή

    Ημερομηνία:

    Τα μέτρα και οι δράσεις του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) καθώς και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης παρουσιάζονται σε ημερίδα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης.

    Η εκδήλωση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά τις δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις σε Αγρίνιο και Πύργο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Η ημερίδα θα έχει τη μορφή διαλόγου με τη συμμετοχή και ανταλλαγή απόψεων του συνόλου των κοινωνικών εταίρων για την εξειδίκευση των έργων και των δράσεων.

    GLEARNET

    Κεντρικός Ομιλητής, θα είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου/ Δικηγόρος – Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Στάθης Σταθόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντιγήρανση: Πόσο νεανικό είναι το σώμα σας; Κάντε το τεστ που το αποκαλύπτει

    Νορβηγοί επιστήμονες ανέπτυξαν ένα ψηφιακό εργαλείο που επιτρέπει την...

    Αυτά είναι τα 7 καλύτερα ζώδια για γάμο – Είναι ιδανικοί σύζυγοι

    Αναζητείτε την αληθινή αγάπη και αναρωτιέστε ποιο ζώδιο μπορεί να είναι...

    Άννα Μαστοράκου: Συναντήσεις με τους νέους Διοικητές των Νοσοκομείων Καλαβρύτων και Αιγίου

    Σειρά επαφών πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας...