Σε νέα εξόρμηση η Στέγη των Καλαβρυτινών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε μια όμορφη μονοήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο- Μονή Ντουραχάνη-Μουσείο Βρέλλη- Ιωάννινα.

    Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν για τα Γιάννινα, πρώτη στάση έγινε στο πανέμορφο Μέτσοβο που δικαίως διεκδικεί τον χαρακτηρισμό του γραφικότερου ορεινού οικισμού στην Ελλάδα.

    Η μονή της Παναγίας Δουραχάνης ή Ντουραχάνης που βρίσκεται απέναντι από τα Ιωάννινα, στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι με τη μοναδική ιστορία της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλα τα μέλη της Στέγης.

    Τέλος, επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας με τα Κέρινα Ομοιώματα του Παύλου Βρέλλη ,την καστροπολιτεία με τα στενά σοκάκια και έκαναν βόλτα στο παραλίμνιο πεζόδρομο των Ιωαννίνων.

    Ο πρόεδρος της Στέγης Φραντζής Παναγιώτης ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους και την στήριξή τους και ευχήθηκε καλές γιορτές.

    ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...