Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις της οικογένειάς της μετά την σύλληψή της

    Ημερομηνία:

    «Περιμένουμε τον πατέρα της να γυρίσει στην Ελλάδα. Αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας όταν έγινε γνωστό. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος. Δεν γνωρίζουμε τίποτα, περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση από τις βελγικές Αρχές.», δήλωσε πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος της Εύας Καϊλή στον ΑΝΤ1.

    Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, ύποπτη για εμπλοκή σε κύκλωμα διαφθοράς που περιλαμβάνει νυν και πρώην ευρωβουλευτές, βοηθούς και άλλα δημόσια πρόσωπα από το ευρωπαϊκό περιβάλλον στις Βρυξέλλες, είχε προσαχθεί την Παρασκευή, αναφέρει η εφημερίδα Le Soir, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ακρόαση. Ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, κοινοβουλευτικός βοηθός, είχε επίσης παραπεμφθεί σε ακρόαση. Στο τέλος αυτής της κράτησης, η περίοδος της οποίας δεν μπορούσε να ξεπεράσει τις 48 ώρες, η κ. Καϊλή συνελήφθη, κατηγορούμενη για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τη Le Soir και το περιοδικό Knack.

    Ο σύντροφός της έχει επίσης κατηγορηθεί και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του, όπως και για τον πρώην ευρωβουλευτή του S&D Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, επισημαίνει η εφημερίδα συμπληρώνοντας ότι ο Φ., ένας λομπίστας των Βρυξελλών που είχε προσαχθεί την Παρασκευή, παραμένει επίσης στη φυλακή, όπως και η Εύα Καϊλή.

    Όσον αφορά στον πατέρα της Εύας Καϊλή, τον οποίο έπιασαν με μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά φεύγοντας από ξενοδοχείο των Βρυξελλών, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο Λούκα Βισεντίνι, γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, σύμφωνα με τη Le Soir.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η βόλτα των Πατρινών στο Δασύλλιο το 1932!

    Η Καρτ ποστάλ που βλέπετε ταχυδρομήθηκε το 1932 από...

    ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ: Νεκρός οδηγός δικύκλου – Δυστύχημα στο Παμπελοποννησιακό – ΦΩΤΟ

    Νέα τραγωδία στην Πάτρα. Νεκρός ο οδηγός ενός δικύκλου...

    Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων...

    ΠΑΤΡΑ: Το παλιό αμαξοποιείο που έφτιαχνε τα αμαξώματα επιφανών Ελλήνων – ΦΩΤΟ

    Τα αμαξώματα των πρώτων αυτοκινήτων ήταν κατασκευασμένα από ξύλο....