ΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Πήγε 30χρονος με μήλο στον πρωκτό! Υπεβλήθη σε εγχείρηση

    Ημερομηνία:

    Στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου κατέληξε ένας νεαρός άνδρας 30 περίπου ετών το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «protinews.com.gr» ο 30χρονος χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο καθώς είχε ένα μήλο στον πρωκτό του.

    Ο 30χρονος έφτασε στο νοσοκομείο, όπου εξήγησε στους γιατρούς τι είχε συμβεί, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για ατύχημα. Η ύπαρξη μήλου στον πρωκτό του νεαρού επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις… και αμέσως κλήθηκε χειρουργός για να πραγματοποιηθεί επέμβαση.

    ICECAP

    Ο 30χρονος που είναι καλά στην υγεία του, αναχώρησε για την οικεία του. Πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό ωστόσο, καθώς στο νοσοκομείο του Πύργου έχουν μεταφερθεί στο παρελθόν και άλλοι «απρόσεκτοι» άνδρες οι οποίοι είχαν την ατυχία να «πέσουν» πάνω σε καρότο ακόμα και σε καρεκλοπόδαρο.

     

    ΠΗΓΗ: protinews (ΠΥΡΓΟΣ)

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας ούρησε μπροστά σε πιστούς σε προαύλιο Ιερού Ναού και συνελήφθη

    Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ο νους συνέβη...

    ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  Το Πάσχα είναι μία από τις...

    Πάσχα 2025: Μικρότερη των προσδοκιών η αγοραστική κίνηση στην Πάτρα

    Κορυφώθηκε χθες η αγοραστική κίνηση στα εµπορικά καταστήµατα της...