ΝΔ για άρση ασυλίας Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις

    Ημερομηνία:

    Στην ανακοίνωση η ΝΔ αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Η υπόθεση της κυρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate. Η ίδια η κυρία Σπυράκη έχει δηλώσει ότι αποδέχεται το αίτημα άρσης της ασυλίας της, προκειμένου να διαφανεί ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της και ότι η ίδια δεν έχει οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καταλαβαίνουμε την αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας περιμένουμε τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών».

    Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ερωτάται αν «ο κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει την κα Σπυράκη ή θα κάνει πως δεν την γνωρίζει όπως την κα Καϊλή»

    «Για άλλη μια φορά οι βελγικές αρχές δείχνουν τι σημαίνει διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς και απάτης, σε αντίθεση με το αίσθημα αδικίας και τη διαρκή συγκάλυψη στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη.

    Υποθέτουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πως δεν γνωρίζει και την κα Σπυράκη, όπως την κα Καϊλή, και θα την αποπέμψει από τη ΝΔ.

    Οι άριστοι αποδεικνύονται συνεπείς μόνο στη διαφθορά και το διασυρμό της χώρας εντός και εκτός συνόρων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο με μηχανή

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Χαλκιδική, όταν ένας 19χρονος έχασε τον...

    Τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί από τη Νίκη Κεραμέως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο

    Τη Δευτέρα (29.6.2025) θα παρουσιαστεί στο υπουργικό Συμβούλιο το...

    Η ιστορία πίσω από τη διάσημη φωτογραφία Λόρεν – Μάνσφιλντ που διχάζει μέχρι σήμερα

    Η φωτογραφία της Σοφία Λόρεν και της Τζέιν Μάνσφιλντ από το 1957 αποτελεί...