Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Δημήτρη Κοντολάζο και τον Θοδωρή Φέρρη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Δημήτρη Κοντολάζο και τον Θοδωρή Φέρρη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο OPEN.

    Ο  Δημήτρης Κοντολάζος, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μας ξεσηκώνει με τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά ερμηνεύει και τραγούδια που τα έχουμε ακούσει από άλλους καλλιτέχνες και τα οποία έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία. Μιλάει για τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής, θυμάται τους σημαντικούς και ξεχωριστούς συνεργάτες του και τον απολαμβάνουμε σε ντουέτο μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, αλλά και μαζί με μία νέα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, την Κωνσταντίνα Τούνη.

    GLEARNET

    Ο Θοδωρής Φέρρης, ένας από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες της γενιάς του μας δείχνει για άλλη μια φορά την αγάπη του για τη μουσική τραγουδώντας, εκτός από τις μεγάλες του επιτυχίες, τραγούδια του Σταμάτη Κόκοτα, του Γιάννη Πάριου και όχι μόνο.

    Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Κωνσταντίνα Τούνη. Η  Κωνσταντίνα είναι 28 ετών, έρχεται από τα Γιάννενα και τραγουδάει από 14 ετών παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/10/2025

    11:45 ΕΡΤ2 Νέα Ιωνία – Πανσερραϊκός Α1 Basketball League...

    Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”: «Ένεση» με 31 θέσεις επικουρικού προσωπικού

    Ενισχύεται με επικουρικό προσωπικό το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο...

    Πάτρα: Το Καραμανδάνειο δίπλα στο «Άλμα Ζωής»

    Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Καραμανδάνειο συμμετέχει ενεργά, σε συνεργασία με...

    ΡΟΙΤΙΚΑ: Εκδήλωση με τον καθηγητή Θεολογίας π. Ανδρέα Ανδρεόπουλο

    Ο Εναρμόνιος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ροϊτίκων διοργανώνει εκδήλωση την προσεχή...