Νέο Δ.Σ. στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο! Μέλος και η Αννα Μαστοράκου

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., με τη συμμετοχή του 99,4% των εκλεκτόρων από όλη τη χώρα.

    Είναι η πρώτη φορά που οι εκλογές για την εκπροσώπηση των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας στον ΠΙΣ πραγματοποιούνται με ψηφιακές κάλπες, αφού αξιοποιήθηκε το πιο σύγχρονο τεχνολογικό σύστημα για την ψηφοφορία.

    Πρόκειται για μία απολύτως αδιάβλητη διαδικασία, μέσω της οποίας ο ΠΙΣ εξασφαλίζει πόρους για το ιατρικό σώμα, οι γιατροί μπορούν να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους, ενώ και τα αποτελέσματα των εκλογών εξάγονται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

    Πριν από το άνοιγμα της κάλπης, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση παρουσία όλων των εκλεκτόρων του σώματος, στην οποία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΠΙΣ για το 2023, καθώς και τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών. Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 506 γιατροί- εκλέκτορες από τους 509 που είχαν δικαίωμα ψήφου.

    Σήμερα το πρωί, έπειτα από συνεδρίαση του νέου ΔΣ, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

    Πρόεδρος: Αθανάσιος Εξαδάκτυλος
    Α΄ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος
    Β΄ Αντιπρόεδρος: Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης
    Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Βαρνάβας
    Ταμίας: Βασίλειος Ψυχογυιός
    Μέλη: Βαβουρανάκης Χάρης, Ελευθερίου Γεώργιος, Καψαμπέλης Παύλος, Καλιαμπάκος Σωτήριος, Μαστοράκου Αννα, Παπάζογλου Χρήστος, Παπανδρούδης Ανδρέας, Τζίμα Κορίνα, Τζωρτζίνης Δημήτριος, Ψαλτάκος Μιχαήλ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...

    Πάτρα: Έξτρα προσβασιμότητα σε τέσσερις παραλίες – Εργα με 220.000 ευρώ

    Ενα σημαντικό έργο που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας...

    Ζαχάρω: Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή βροχή!

    Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή...