Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα φάει το κεφάλι του αν στραφεί εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου»

    Ημερομηνία:

    Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας χαρακτηριστικά για τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «θα φάει το κεφάλι του» σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της.

    «Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

    Φλίγκος

    Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε για τον κ. Δασκαλάκη: «Θα πάει να ”φάει το κεφάλι του”, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί- μετά τις τελευταίες εξελίξεις- εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι η κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

    Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλοι δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Οχιά δάγκωσε νεαρό! Εσπευσμένα στο Ρίο

    Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή στο Λεόντιο Αχαΐας, όταν ένας...

    To τραγικό λάθος στο πιλοτήριο: Η θεωρία για τη συντριβή της Air India που στοίχισε 279 ζωές

    Ένας ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας πιστεύει ότι ο συγκυβερνήτης...