Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια»

    Ημερομηνία:

    Η Άντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την Παρασκευή και το κέφι εκτοξεύθηκε στα ύψη με τις μεγάλες επιτυχίες της. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, εξομολογήθηκε για πολλά στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.

    «Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω τύψεις. Όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει κάτι δεν κοιμούνται ήρεμα. Για ό,τι μου έχουν προσάψει λέω ευχαριστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Τώρα είμαι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, περνάω μια χαρά με την οικογένεια μου. Περιμένω το εγγονάκι μου με το καλό όταν έρθει. Συνεχίζω την καριέρα μου. Δεν θέλω κανέναν, είμαι χορτασμένη. Αν βρεθεί κάποιος άντρας που θα αγαπήσει πρώτα την οικογένεια μου και μετά εμένα, πολύ ευχαρίστως να ανοίξω την καρδιά μου», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/