Φρίκη στην Τουρκία: Δολοφόνησε τις δύο κόρες του για λόγους «τιμής»

    Ημερομηνία:

    Σοκ στην Τουρκία από την διπλή δολοφονία στο Ικόνιο. Ένας 54χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις δύο ανήλικες κόρες του για λόγους «τιμής».

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Hurriyet, ο Yusuf Al Ahmed, συριακής καταγωγής, σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη Κεβσέρ και την 15χρονη Μερβέ ύστερα από καβγά που είχαν στο υπόγειο σπίτι τους  για «θέματα τιμής» . Αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία, ο δράστης πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε. Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν τα άψυχα σώματα των δύο ανήλικων κοριτσιών. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της πόλης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τη στιγμή της δολοφονίας, στο διαμέρισμα βρίσκονταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, καθώς και ένας συγγενής.  Η μητέρα των παιδιών έλειπε καθώς είχε πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

    «Μαλώσαμε για το θέμα της τιμής και έχασα τον εαυτό μου», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο 54χρονος. Όταν συνήλθε και είδε τις κόρες του νεκρές, διαπίστωσε τι είχε κάνει. Έτσι, αποφάσισε να πάει στην αστυνομία και να παραδοθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μην πετάτε τα φακελάκια από το τσάι. Δείτε πόσα μπορούν να κάνουν

    Αφότου φτιάξουμε ένα φλιτζάνι τσάι χρησιμοποιώντας τα κλασικά φακελάκια...

    Τι είναι το umami και πώς το δημιουργούμε στα πιάτα μας

    To umami είναι η πέμπτη διάσταση της γεύσης, που...

    Ένας ξαναμμένος άνδρας, δύο γυναίκες, 9.500 ευρώ και μια τράπεζα

    Ένας άνδρας ένιωσε ότι τον εξαπάτησαν αφού πλήρωσε 8.000...

    Ξίδι στη μαγειρική: 10 κόλπα που θα θέλατε να ξέρατε νωρίτερα

    Το ξίδι είναι ένας πραγματικός θησαυρός στην κουζίνα μας. Αναβαθμίζει τα...