ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” η εκπαιδευτικός που έδινε απλόχερα αγάπη και προσφορά σε όλους

    Ημερομηνία:

    Η τοπική κοινωνία του Αιγίου αποχαιρετά σήμερα την συνταξιούχο εκπαιδευτικό και αυτοδιοικητική, Μαρία Μοσχοχωρίτου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

    Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τετάρτη 28/12/2022, στις 12.00 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Καλλιθέας Αιγίου.

    Ηταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος, συνεχώς από το 2010 και μετά, όπως και δραστήριο μέλος της ΝΔ.

    Το 2019 ήταν υποψήφια με την δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις», η οποία σε ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Τα λόγια δεν μπορούν ν’ αποδώσουν την πίκρα και τον πόνο για όλους εμάς που μοιραστήκαμε αγωνίες προσδοκίες και οράματα για τον τόπο. Θα ζει πάντα στις καρδιές μας για το ήθος και την αγάπη της για προσφορά, που απλόχερα έδινε σε όλους».

    Αίγιο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στη Ροδόπη: Γιος σκότωσε στο ξύλο τον 82χρονο πατέρα του

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος τα ξημερώματα της Τετάρτης (29.10.2025) στο...

    Ένα νέο φεστιβάλ τζαζ γεννιέται στην Πάτρα

    Ένα νέο φεστιβάλ τζαζ γεννιέται στην Πάτρα από τη...

    Λειψυδρία: Μειωμένη κατά 44% η έκταση της λίμνης του Μόρνου – Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 10 ετών οι βροχές

    Εντείνεται η ανησυχία για τον κίνδυνο λειψυδρίας στην Αττική, καθώς τα...