ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο εκπρόσωπος της φτωχολογιάς αρνείται να στηρίξει ευπαθείς οικογένειες αλλά ενισχύει «άπορες» Α.Ε.κινητής τηλεφωνίας

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Στην ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα, Νίκου Νικολόπουλου αναφέρεται:

    Με απόφαση ΠΕΛΕΤΙΔΗ  462.000€ λιγότερα στα ταμεία του Δήμου αλλά και αντίστοιχα στις ΑΠΟΡΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ για βασικές βιοτικές ανάγκες εμπεριστατων Πατρινών.

    Ο Θ. Κανελλοπουλος εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ με αφορμή την συνεχιζόμενη κοροϊδία Πελετιδη και των συν αυτώ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ της Δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ «ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ :«…κατάργησαν στην πράξη την οικονομική στήριξη του Δήμου σε ευπαθείς οικογένειες, αλλά εξυπηρέτησαν και απεδείχθησαν το αίτημα των ιδιωτικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας,  για μείωση μισθωμάτων που είχαν συμφωνήσει.»

    462.000€ λιγότερα στα ταμεία του Δήμου και τις Λαϊκές Ανάγκες των Πατρινών.

    ●             Επειδή η ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙA έχει και τα όρια της.

    GYMALL

    ●             Επειδή το αφήγημα της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη περί στήριξη των φτωχών πρέπει να αποκαλυφθεί στον Πατραϊκό λαό.

    ●             Επειδή ποτέ δεν ενημέρωσαν τους λόγους που μείωσαν τα μισθώματα στις ΑΠΟΡΕΣ εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τις κεραίες που είναι εγκατεστημένες στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

    ●             Επειδή κατάργησαν στην πράξη την οικονομική στήριξη του Δήμου σε ευπαθείς οικογένειες, αλλά εξυπηρέτησαν και απεδείχθησαν το αίτημα των ιδιωτικών εταιριών κινητής τηλεφωνίας,  για μείωση 22.000€ το χρόνο ανά εταιρεία, από μισθώματα που είχαν συμφωνήσει.

    66.000€ λιγότερα το χρόνο στερήθηκε ο Δήμος Πατρέων, για να εξυπηρετηθούν και να αυξήσουν τα κέρδη τους οι άπορες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οι μέτοχοί τους. 462.000€ λιγότερα στα ταμεία του Δήμου και τις Λαϊκές Ανάγκες των Πατρινών.

    Η παρακάτω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2015,αποκαλυπτική πια συμφέροντα πραγματικά εξυπηρετεί η παραμονή στο τιμόνι του Δήμου η «ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εγγραφές για τις Θερινές Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις

    Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται...

    ΑΧΑΪΑ: Εντόπισαν μέσω DNA… τον 29χρονο που βανδάλιζε το νεκροταφείο Απιδεώνα

    Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη ο οποίος προέβαινε...

    Αγριεμένος Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα και παίζει τα ρέστα του στη Βαρκελώνη για το Final 4

    Επική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Μεγάλης...

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 10 Μαΐου

    Κατά την περίοδο 8 έως 10 Μαΐου, θα καταβληθούν...