Πάτρα: Η χορωδία της Κοινο_Τοπίας στο παζάρι του Palyanytsya – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η χορωδία της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία την Πέμπτη 22/12/2022 συμμετείχε στις εκδηλώσεις που είχαν ενταχθεί στο παζάρι του συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «PALYANYTSYA» που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας 22 και 23 Δεκεμβρίου και στόχο είχε τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία που φτάνουν στη χώρα μας αλλά και στην πόλη μας.

    GLEARNET
    ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

    Ο σύλλογος «Κοινο_Τοπία», που ασχολείται με το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, παρουσίασε παραδοσιακά κάλαντα και μελωδίες που ακούγονται τη γιορτινή αυτή περίοδο.

    Υπό τη διεύθυνση της υψιφώνου Λίνας Γερονίκου και τη συνοδεία στο πιάνο της Elena Fedko ακούστηκαν Μοραΐτικα Κάλαντα, Κυκλαδίτικα Κάλαντα, Των Χριστουγέννων καμπάνες, Κεφαλλονίτικα κάλαντα, το τραγούδι της βασιλόπιτας, Ο αμανές των Χριστουγέννων και το Feliz Navidad.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα επόμενα βήματα του Τσίπρα-Ενώ το βιβλίο του τέως πρωθυπουργού θα παρουσιαστεί και στην Πάτρα

    Με την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, απελευθερωμένος...

    Πέτρος Ψωμάς για τις οφειλές δημοτών: «Στα λόγια χαρίζει, στην πράξη στερεί»

    «Νέα κύματα κατασχέσεων και δεσμεύσεων λογαριασμών αντιμετωπίζουν τις τελευταίες...

    Σωκράτης Φάμελλος στο Olympia Forum VI: «Μάς αξίζει μια άλλη Ελλάδα και όχι αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση»

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, βρέθηκε στις...

    Ιατρική παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας του Δήμου Ήλιδας

    Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Υγεία για Όλους» που...