Πάτρα: Ανοικτό από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου το Υπνωτήριο του Δήμου

    Ημερομηνία:

    Από σήμερα Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, θα φιλοξενηθούν στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Πατρέων και του Κοινωνικού του Οργανισμού όσοι άστεγοι συμπολίτες επιθυμούν, για να περάσουν τις γιορτινές μέρες της Πρωτοχρονιάς.

    Οι άστεγοι θα διαμείνουν σε χώρους του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη και η υποδοχή θα γίνεται τις ώρες από 7μμ έως 9μμ και η φιλοξενία των Αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης. Η διαμονή στον χώρο παρέχει την δυνατότητα για μπάνιο και σίτιση.

    ΠΑΤΡΑ

    Για τη διαμονή τους στο χώρο χρειάζεται να έχουν κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κλπ).

    ICECAP

    Για την ενημέρωση των αστέγων που ζουν στην Πάτρα, η Ομάδα Δρόμου θα περιηγηθεί στην πόλη, προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν συμπολίτες που δεν έχουν στέγη και να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

    Σε κάθε περίπτωση άστεγοι που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πέραν της εορταστικής περιόδου ή των ημερών ψύχους, μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες προκειμένου να ενταχθούν στο Υπνωτήριο και το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας.

    ΠΑΤΡΑ

    Παρακαλούνται επίσης, οι συνδημότες που εντοπίζουν άστεγα άτομα να επικοινωνούν, κατά τις ώρες 8:00 – 21:00, στο τηλέφωνο: 2610 342995 & 2614 400300.

    Οι Δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όλα έτοιμα για το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός του L’ Etape Greece – 1.000 ποδηλάτες στην Αρχαία Ολυμπία (Ηχητικό)

    Ο μεγάλος ποδηλατικός αγώνας που στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής...

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Τζόναθαν Γκλέιζερ, «The Audacity»

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ της νέας δραματικής σειράς...

    Το «αληθινό πρόσωπο του Ιησού»: Βίντεο τεχνητής νοημοσύνης «ανασταίνει» τον Χριστό – Αντιδράσεις στα social media

    Ένα εντυπωσιακό βίντεο τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε ένα από τα...