ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: «Κούκλα» το χιονοδρομικό!

    Ημερομηνία:

    Το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων άνοιξε τις πύλες του εδώ και 15 μέρες  ωστόσο το χιόνι που έχει ήδη πέσει δεν επιτρέπει τη λειτουργία στις πίστες, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει τις προσεχείς μέρες, μετά τη χιονόπτωση την οποία όλοι περιμένουν.

    Το σενάριο αυτό φαντάζει ιδανικό για την αύξηση επισκεψιμότητας στην περιοχή από κατοίκους των γύρω περιοχών, αλλά και για τη διαμονή στα ξενοδοχεία για όσους επισκεφθούν τα Καλάβρυτα από άλλα μέρη.

    Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων είχε κόψει τα περισσότερα εισιτήρια την εορταστική περίοδο, στο διάστημα μεταξύ της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

    Σύμφωνα με τον διευθυντή του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων Αλέξη Άγριο, «η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου, που αποτελεί δημοτική επιχείρηση, είναι ένα σύνθετο έργο και το μεγαλύτερο που υλοποιείται σε χιονοδρομικό κέντρο τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και εκτιμούμε πως όταν ολοκληρωθούν τα έργα, θα υπάρξει μεγαλύτερη αύξηση της επισκεψιμότητας, με ταυτόχρονα θετικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Την τελευταία μάλιστα χιονοδρομική περίοδο, τα εισιτήρια του χιονοδρομικού έφθασαν περίπου τα 100.000 και ο κόσμος που ήλθε στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου ξεπέρασε τις 250.000». Είναι βέβαιο πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συνέβαλε τα μέγιστα και το Χιονοδρομικό γίνεται «κούκλα»! Το χρειαζόταν, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με άλλα κέντρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στους πυρόπληκτους τα έσοδα της συναυλίας της Μητρόπολης Πατρών

    Στην ανακούφιση των πυρόπληκτων πολιτών θα διατεθούν φέτος τα...

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2026! Ηδη έχουν ολοκληρωθεί 3 άρματα

    Μπορεί τον μήνα Αύγουστο το Καρναβαλικό Συνεργείο να μην...

    Αυξήσεις και αναδρομικά: Ποιοι στρατιωτικοί και απόστρατοι θα τα λάβουν

    Σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές και αναδρομικά στις συντάξεις αναμένεται να δουν...