ΚΟΥΓΙΑΣ: Ενας τύπος από την Πάτρα ο Κώστας Φλαμής έβγαλε το θέμα! Η Πισπιρίγκου είναι αθώα! ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Την πεποίθησή του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα για όσα κατηγορείται, εξέφρασε ξανά ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Action 24. Ταυτόχρονα τα έβαλε ανοιχτά με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή που πρώτος αποκάλυψε το θέμα στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και το flamis.gr. Ο Αλέξης Κούγιας που μιλά στον Σκάι Πάτρας … συχνά πυκνά με τον Κ. Φλαμή (μέχρι και πριν πέντε μέρες μίλησε στον ‘αέρα” στην εκπομπή του), τον χαρακτήρισε “τύπο” και ότι δεν είχε στοιχεία που έκανε στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 την αποκάλυψη.

    Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Φλαμή

    Ο δημοσιογράφος Κ. Φλαμής σχολίασε: “Ο τύπος Φλαμής έγραψε στον Τύπο της Πάτρας και μετέφερε εκτιμήσεις ειδικών. Και αυτή η αποκάλυψή μου μέσω της κορυφαίας εφημερίδας της Πάτρας και του portal μου, έγινε πανελλήνιο θέμα επί 11 μήνες τώρα. Αν έκανα λάθος στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τότε μάλλον κάνει λάθος… όλη η Ελλάδα! Τι τύπος είμαι αλήθεια; Που κατάφερα να παρασύρω όλη την Ελλάδα; Προφανώς ο κ. Κούγιας είναι “δράκοςτου Κομόντο”! Και κατάφερε να ξεφύγει από την “ορμή” της “παράσυρσης”! Είναι “τυπάρα”!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...