KOΡΟΝΟΙΟΣ: 6 στην ΜΕΘ στην Πάτρα, δεκάδες οι νοσηλευόμενοι

    Ημερομηνία:

    Αν και η επιστημονική κοινότητα είναι καθησυχαστική για την πανδημία του κορονοϊού, εκτιμώντας ότι πολύ σύντομα θα μιλάμε για μία ενδημική κατάσταση, το 2023 βρίσκει στα νοσοκομεία της Πάτρας 63 νοσηλευόμενους εκ των οποίων οι έξι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Οι νέα διαγνώσεις έχουν σημειώσει μεγάλη άνοδο και αναμένεται να είναι πολλές περισσότερες τις επόμενες ημέρες ως συνέπεια του συγχρωτισμού των γιορτών και της μηδενικής λήψης μέτρων. Το θετικό είναι ότι τα συμπτώματα της μετάλλαξης που κυκλοφορεί είναι πάρα πολύ ελαφρά.

    ICECAP

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 31 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού, δύο παιδάκια στην Παιδιατρική Κλινική και έξι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονται 24 ασθενείς.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ημέρα Καριέρας στην Καλαμάτα από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

    Το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) συνεχίζει...

    Ο εθισμός των παιδιών στο διαδίκτυο

    Η χρήση του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών συσκευών, ειδικά του κινητού,...

    Με αγαπάει η γάτα μου;

    Οι γάτες είναι ιδιαίτερα παρεξηγημένα πλάσματα. Όπου πηγαίνουν, τις...

    Όλα έτοιμα για το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός του L’ Etape Greece – 1.000 ποδηλάτες στην Αρχαία Ολυμπία (Ηχητικό)

    Ο μεγάλος ποδηλατικός αγώνας που στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής...