ΠΑΤΡΑ: Γέμισαν χρήμα οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στο ρεβεγιόν!

    Ημερομηνία:

    «Ουρές» στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, με τους πατρινούς αφού έκαναν το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι τους, να φεύγουν για να γιορτάσουν στη συνέχεια τον ερχομό του νέου έτους μέχρι το ξημέρωμα.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Το γλέντι στα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας, στα μπουζούκια στα κλαμπ κράτησε μέχρι νωρίς το πρωί, ενώ παντού σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά γινόταν ένας χαμός από τον κόσμο, κάτι που ήταν αναμενόμενο από τις κρατήσεις που είχαν γίνει.

    Σε γενικές γραμμές η Πάτρα γλέντησε για τα καλά τον ερχομό του νέου έτους, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της εορταστικής περιόδου που για τα καταστήματα εστίασης, την αναψυχή και την διασκέδαση, κύλησε αρκετά καλά.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κέρδισαν την μάχη για το “ξεπούλημα” της Καλόγριας! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    Εγραψε ο βουλευτής Αχαϊας Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Μια πρώτη Νίκη για...

    Γέννησε δίδυμα γνωστή ηθοποιός – Η ανακοίνωση στο instagram

    Ανήμερα της γιορτής της ημέρας ανακοίνωσε πως έγινε ξανά...

    Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος για την ακροδεξιά οργάνωση Defend Salonica στη Θεσσαλονίκη

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή,...

    Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

    Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...