ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Μου βάλανε φωτιά … αλλά για καλαμπούρι! ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Για το περιστατικό που έζησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν πήγε να πει τα κάλαντα σε επιχείρηση αυτοκινήτων στην Πάτρα μίλησε ο 35χρονος Ρομά.

    Εκεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων τον ανάγκασε να πει τα κάλαντα γονατιστός, ενώ κάποιος τους έβαλε φωτιά! Το συμβάν απαθανατίστηκε σε βίντεο και ανέβηκε σε Instagram story.

    Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας 11 παιδιών και φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, αφού κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, δήλωσε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως αναφέρονται, δηλαδή κανείς δεν τον εξανάγκασε να γονατίσει, ενώ όπως είπε, η φωτιά μπήκε «για καλαμπούρι».

    «Πήγα να πω τα κάλαντα και ήθελα εγώ να τα πω καθισμένος στα γόνατα. Δεν μου είπαν οι άνθρωποι , κάτι. Εγώ το ήθελα κι επειδή με γνωρίζουν , από καλαμπούρι, έπαιξα. Τα παιδιά μετά μου έβαλαν φωτιά για το καλαμπούρι. Κι αυτοί έκαναν καλαμπούρι κι εγώ. Τα πόδια μου δεν έχουν καεί καθόλου. Η φωτιά έσβησε απότομα κι όλο αυτό έγινε για πλάκα. Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κρητικός.

    Υπενθυμίζεται ότι η κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό, ήταν άμεση, με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή για διερεύνηση σε βάθος του περιστατικού.

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ανάρπαστες» οι άνεργες γυναίκες: Χιλιάδες αιτήματα από επιχειρήσεις για δουλειά – Αυτοί είναι οι μισθοί

    Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το νέο πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας...

    Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με την Ινδία: Τέλος το ρωσικό πετρέλαιο για το Νέο Δελχί, μειώνονται οι δασμοί

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα (02/02/2026) ότι κατέληξε...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ: Ο θάνατος εργατών την ώρα εργασίας τους

    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ) Ο κανιβαλισμός του κεφαλαίου...

    Χειροπράκτης προτείνει 1 απλή άσκηση για να «εξαφανίσετε το διπλοσάγονο»

    Παρόλο που το διπλοσάγονο συνδέεται συχνά με το βάρος...