Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Ο Τζέρεμι Ρένερ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται έπειτα από το τρομακτικό ατύχημα με το εκχιονιστικό. Ο διάσημος ηθοποιός ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους δύο μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

    Ο 51χρονος ηθοποιός του Hawkeye έσπασε τη σιωπή του λέγοντας: “Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. 🙏. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να πληκτρολογήσω. Αλλά  στέλνω αγάπη σε όλους”.

    Ο Ρένερ υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα έπειτα από ατύχημα με εκχιονιστικό στην ιδιοκτησία του στο Ρίνο της Νεβάδα, την Πρωτοχρονιά, Κυριακή 1 Ιανουαρίου, και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 2 Ιανουαρίου και στη συνέχεια παρέμεινε στην εντατική σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

     

    Ένας εκπρόσωπος είπε στο PEOPLE την Τρίτη ότι ο Ρένερ “απομάκρυνε το χιόνι από τον δρόμο του την Κυριακή για να μπορέσουν τα μέλη της οικογένειάς του να φύγουν από το σπίτι του αφού πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά. Βοηθούσε επίσης να καθαρίσει το χιόνι του σπιτιού του γείτονά του, καθώς όλοι εκεί πάνω ήταν χωρίς ρεύμα για 24 ώρες και είχε σημειωθεί μεγάλη χιονόπτωση».

    «Επομένως, βοηθούσε τους πάντες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να βγουν έξω», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

    Σε προηγούμενη δήλωση από εκείνη την ημέρα, ο εκπρόσωπος του Ρένερ είπε: «Η οικογένεια του Τζέρεμι θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους εξαιρετικούς γιατρούς και νοσοκόμες που τον φροντίζουν, τους Truckee Meadows Fire and Rescue, τον σερίφη της κομητείας Washoe, τη δήμαρχο της πόλης του Ρίνο, Hillary Schieve και τις οικογένειες Carano και Murdock. Εκτιμούν την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του.”

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βεγγαλικά και κροτίδες το Πάσχα: Συμβουλές για να προστατέψετε τα κατοικίδιά σας (βίντεο)

    Του Γιώργου Καρκατζελάκη Χιλιάδες κροτίδες και πυροτεχνήματα θα έχουν την...

    ΠΑΤΡΑ: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σήμερα Μεγάλο Σάββατο

    Το εορταστικό Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων της Πάτρας έχει ως...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η 30ΧΡΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΙΕΡΕΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: “Μου ακουμπούσε το ερεθισμένο μόριό του στο κεφάλι μου”

    Μετά την τελεσίδικη καταδίκη του 53χρονου ιερέα που συστηματικά...

    Μαρία Πολύζου: «Έτρεξα για να φύγω από το σκοτάδι, σήμερα τρέχω για να τραβήξω άλλους στο φως»

    Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Πατρινή Μαρία Πολύζου....