Θεοφάνεια – Σακελλαροπούλου: H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός

    Ημερομηνία:

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Λήμνο για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

    Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων, δήλωσε: «H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος για να καταυγάσει με ελπίδα την καρδιά του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Γιορτάζοντας τα Θεοφάνια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση».

    ICECAP

    Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση ιστορίας παιδικού παιχνιδιού και βιβλίου – Συλλογή Χρήστου Μπουλώτη και συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

    Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην 130 Σμηναρχία Μάχης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ετοιμοτήτων.

    sakellaropoulou__1_
    sakellaropoulou__2_
    sakellaropoulou__3_
    sakellaropoulou__4_
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για τορτελίνια με σπανάκι και μανιτάρια

    Αυτή η συνταγή για τορτελίνια με σπανάκι και μανιτάρια στο φούρνο είναι ένα πιάτο...

    Το πιο ωραίο όνομα στον κόσμο είναι ελληνικό σύμφωνα με την επιστήμη

    Το να βρουν τι όνομα θα δώσουν οι νέοι...

    ΤΣΑΚΑΛΙΑ – ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΛΥΓΚΕΣ… τρώνε τα αρνιά στην ορεινή Ηλεία! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Ανεξέλεγκτη είναι δυστυχώς η κατάσταση με τα σαρκοφάγα ζώα...

    Ο ύπνος ως εμπόδιο για τις Big Tech – Πώς μας κρατούν online περισσότερο

    Οι εταιρείες τεχνολογίας παράγουν συνεχώς αυξανόμενο όγκο ψηφιακού περιεχομένου,...