Πάτρα: O Τάσος Σταυρογιαννόπουλος για το θάνατο του Ανδρέα Μελιγδή

    Ημερομηνία:

    Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, Αιρετός Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, μετά την είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μελιγδή.

    Όπως αναφέρει:

    Φτωχότερη είναι από σήμερα η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, εφόσον έφυγε για πάντα από κοντά μας ο συνάδελφος Ανδρέας Μελιγδής.

    Ο Ανδρέας ήταν εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, έμπειρος προπονητής και προσέφερε τα μέγιστα στους μαθητές του στα σχολεία που εργάστηκε. Ήταν αφοσιωμένος στο λειτούργημά του και άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε όλη του την εκπαιδευτική διαδρομή. Το κενό του είναι σίγουρο δυσαναπλήρωτο στην εκπαίδευση της περιοχής μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη ως έναν καλό συνάδελφο. Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Ανδρέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυξήσεις και αναδρομικά: Ποιοι στρατιωτικοί και απόστρατοι θα τα λάβουν

    Σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές και αναδρομικά στις συντάξεις αναμένεται να δουν...

    Προσωπικός Αριθμός: Τι ισχύει για τους πολίτες εάν δεν τον εκδώσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου

    Σε λειτουργία βρίσκεται η πλατφόρμα myinfo.gov.gr για την απόκτηση του Προσωπικού Αριθμού (Π.Α.), ο...

    Aγρια συμπλοκή τη νύχτα σε προαύλιο Εκκλησίας! 30 άτομα χτυπήθηκαν! Εξαφανίσθηκαν στα στενά για να σωθούν

    Συμπλοκή με τη συμμετοχή περίπου 30 νεαρών, αγοριών και...