Η υπέροχη Λίλα Μπακλέση στην Πλ. Γεωργίου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αν περνούσατε το βράδυ της Τετάρτης από το χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου και από την Τριών Συμμάχων, σίγουρα θα σας κέντρισε την προσοχή ο κόσμος, οι κάμερες και μια κοπέλα που είχε ντυθεί με ένα μακρύ φόρεμα, σαν και αυτά που φορούσαν οι πριγκίπισσες στα παραμύθια.

    Εκεί λοιπόν γίνονταν τα γυρίσματα της νέας ταινίας μικρού μήκους του πατρινού σκηνοθέτη Παναγώτη Φαφούτη και η κοπέλα με το παράξενο, αλλά όμορφο φόρεμα, δεν ήταν άλλη από την πατρινή ηθοποιό Λίλα Μπακλέση.

    Η ταινία μικρού μήκους ονομάζεται «Προσωρινό ως έλατο» και έχει ως θέμα της ένα έλατο που έφυγε από τα βουνά και κατέβηκε στην πόλη όπου εκεί ερωτεύτηκε μια κοπέλα. Το φιλμ έχει αρκετά στοιχεία από την “Πεντάμορφη και το τέρας” και το βασικό ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει ήταν πώς είναι να είσαι έλατο στην περίοδο των Χριστουγέννων.

    Πρόκειται για μια ταινία με οικολογικές ευαισθησίες, με χιούμορ, με ερωτισμό, αλλά και με μία δόση μελαγχολίας όπως αυτή των γιορτών και με πρωταγωνιστή το έλατο που όταν ακούει μουσική κλαίει, φτάνοντας να ερωτευτεί την όμορφη κοπέλα που το συνάντησε.

     

     

    Το έλατο που κατέβηκε στην Πάτρα και ερωτεύτηκε την Λίλα Μπακλέση (pics)

    Το έλατο δημιούργησε ο Δημήτρης Τζουμάνης με τη βοήθεια του καρναβαλικού οργανισμού ενώ ο Πάρης Λαλιώτης δημιούργησε το κουστούμι της Λίλας Μπακλέση. Στην ταινία συμμετέχει η Cantelena και η Ελένη Παπαδοπούλου και τους φωτισμούς έχει κάνει ο Νίκος Πατρώνας.

    Τα γυρίσματα που έγιναν ήταν τα πρώτα, καθώς θα υπάρξει και συνέχεια την άνοιξη, με νέα γυρίσματα στην Πάτρα και στην Δυτική Ελλάδα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2023.

    (Οι φωτογραφίες είναι του Vugar Guseinov και της Δήμητρας Σαρρή).

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια – Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, τον προκριματικό...

    Κέιτλιν Τζένερ: Θυμάται τους Ολυμπιακούς Αγώνες που είχε θριαμβεύσει ως Μπρους

    Η Κέιτλιν Τζένερ πριν συστηθεί στο κοινό ως η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα,...

    Παρίσι 2024: Στη 16η θέση η Ελλάδα στα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών

    Στην 16η θέση έμεινε η ελληνική ομάδα στα προκριματικά...