Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη Πισπιρίγκου! Εντονες διαμαρτυρίες Κούγια

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

    Πρώτος μάρτυρας που έχει κληθεί να καταθέσει είναι ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος παρίσταται στη δίκη, υποστηρίζοντας την κατηγορία.

    Την ίδια ημέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να απολογηθεί και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας διαμαρτυρήθηκε έντονα προς την έδρα εξηγώντας πως είναι αδύνατον η κατηγορούμενη να έχει ολοκληρώσει την απολογία της έως τις 12 το μεσημέρι που θα αρχίσει η διαδικασία στο δικαστήριο. Ωστόσο οι δικαστές αρνήθηκαν να διακόψουν για άλλη ημέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Twitter : Αστεία βίντεο με ζώα που προκαλούν γέλιο γίνονται viral

    Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε ορισμένες αστείες αλληλεπιδράσεις μεταξύ...

    Μία groomer μοιράζεται τα μυστικά για ένα υγιές τρίχωμα στα κατοικίδιά μας

    Το λαμπερό τρίχωμα στα ζώα μας είναι ένδειξη υγείας-φυσικά,...

    10 συμβουλές για πετυχημένες τηλεδιασκέψεις

    Η πανδημία και τα lockdown έφεραν για τα καλά...

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έγινε στρίπερ

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έκανε ένα...