Στην Πάτρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Τζένο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Παρών στο τελευταίο αντίο του φίλου και συνεργάτη του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, ήταν την Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιχειρηματίας και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

    Ο ισχυρός άνδρας του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας ήρθε από την Αθήνα στην Πάτρα και στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα για να παραστεί στην κηδεία του δημοσιογράφου που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, ύστερα από ανακοπή.

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήλθε στον ναό από την πλαϊνή πόρτα και παρέμεινε σε όλη την διάρκεια στην κηδεία του φίλου του. Θυμίζουμε ότι ο κ. Μαρινάκης είναι και ο ιδιοκτήτης του Ομίλου των Παραπολιτικών όπου ο Παναγιώτης Τζένος ήταν διευθυντής.

    Εκτός του κ. Μαρινάκη στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα ήταν και ο Σταμάτης Μαλέλης, αλλά και πολλά ακόμα πρόσωπα και στελέχη των αθηναϊκών ΜΜΕ.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών τιμά την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου

    Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών τιμά την επέτειο...

    Χωρισμός – “βόμβα” στην Πάτρα! Πασίγνωστος επιχειρηματίας… της πέταξε τα πράγματα από το σπίτι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84/

    Πάτρα: Φώτισαν οι σκάλες στην Πατρέως μετά από χρόνια – φωτο

    Είδαν το φως οι Πατρινοί στις σκάλες της Πατρέως...

    “Το Πορτραίτο της Πηνελόπης Δέλτα” με τη Δήμητρα Παπαδήμα επιστρέφει στην Πάτρα

    Το Πορτραίτο της Πηνελόπης Δέλτα με τη Δήμητρα Παπαδήμα...