ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο εφοριακός που έχαιρε της εκτίμησης όλων – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Ως δημόσιος λειτουργός ο Γιώργος Μπουκουβαλίδης άφησε παράδειγμα ευσυνειδησίας και έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του, αλλά και των φορολογουμένων, που είχαν πάντα απέναντί τους ένα ευπροσήγορο, χαμογελαστό και εξυπηρετικό ανώτερο στέλεχος των φορολογικών αρχών της Πάτρας.

Ο Γιώργος Μπουκουβαλίδης απεβίωσε στα 77 του χρόνια και η κηδεία του έγινε στον ναό του Αγίου Ανδρέα, παρουσία πλήθους κόσμου, που γνώριζαν τον άριστο οικογενειάρχη.

Στην καριέρα του ο εκλιπών θήτευσε σε καίριες θέσεις της Εφορίας, του ΣΔΟΕ και του ΠΕΚ. Τα χαρακτηριστικά χαρίσματα της δουλειάς του ήταν οι βαθιές γνώσεις του και ο ανθρώπινος τρόπος στην συμπεριφορά του, όπως και της διαχείρισης του αντικειμένου του, γι’ αυτό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ανθρωπος της εγκράτειας, του μέτρου και της κοινωνικότητας ο Γ. Μπουκουβαλίδης ευτύχησε -με τη σύζυγό του Κατερίνα- ν’ αποκτήσουν μια όμορφη οικογένεια με 2 παιδιά, τον Δημήτρη (συνταγματάρχη μηχανικού που νυμφεύτηκε την Αγγελική Μουστή) και την Αδαμαντία, σύζυγο του Γιώργου Στασινόπουλου.

Η οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώθηκε με τα τρία εγγόνια: Μαριάννα, Γιώργο και Χρήστο.

Η απώλεια του Γ. Μπουκουβαλίδη συγκλόνισε και βύθισε στη λύπη την οικογένειά του, αλλά παρηγοριέται από τις αρχές που κληροδότησε, για να τον θυμούνται με γλυκιά νοσταλγία και αγάπη.

ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ο εφοριακός που έχαιρε της εκτίμησης όλων - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο Ηπειρώτης συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος με το νέο του βιβλίο έρχεται στην Πάτρα

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου μυθιστορήματος του αγαπητού Ηπειρώτη στην...

Μητέρα Γιώργου Μαζωνάκη: «Κλαίω συνέχεια, μόνο δικαίωση ζητώ»

Τη βαθιά οδύνη της για τον θάνατο του Γιώργου...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλευρό του Αγροκτηνοτροφικού και Μελισσοκομικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας

Παραλήφθηκε υπόμνημα με προτάσεις και αιτήματα για την αντιμετώπιση...