ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Επίθεση Κούγια στον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη

    Ημερομηνία:

    Με νέο Δελτίο Τύπου ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρεται στην εσφαλμένη αναφορά που έκανε στον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και ότι είπε αφορούσαν τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.

    Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας, έχει σχέση με τα πορίσματα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, για τα οποία κατηγορείται η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος έχει σχέση με την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

    Αναλυτικά η δήλωση του κ. Α. Κούγια:

    Λόγω της πιέσεως χρόνου κατά τις πρωινές μου δηλώσεις και λόγω της προφορικότητας και αμεσότητάς τους ανέφερα ανακριβώς ότι ο ιατροδικαστής Νικόλαος Καλόγρηας έχει σπουδάσει στην Ιταλία.

    Φλίγκος

    Η πραγματικότητα είναι ότι η αναφορά μου για πολυετείς σπουδές στην Ιταλία, άλλωστε κάποιος το αντιλαμβάνεται από το σύνολο της τοποθετήσεώς μου, αφορούσε στον ιατροδικαστή Σωτήριο Μπουζιάνη, ο οποίος έχει εμπλοκή ως ιατροδικαστής στην υπόθεση της Τζωρτζίνας.

    Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής έχει γεννηθεί το έτος 1957, όπως με πληροφόρησαν οι μάρτυρες ειδικών γνώσεων της κας Σ.Π., και ορίστηκε ιατροδικαστής το 2004, έχει δε σπουδάσει πολλά χρόνια στην Ιταλία.

    Μετά από έρευνα, την οποία κάναμε για λογαριασμό της κας Σ.Π., διαπιστώσαμε ότι ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής είχε οδηγήσει εντελώς πρόσφατα ως κατηγορούμενο για βιασμό του παιδιού του αθώο πατέρα με καταγωγή από τη μέση Ανατολή, η δε υπόθεση λόγω του ανεπίτρεπτου λάθους στην ιατροδικαστική έκθεση πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα, καθώς ο ως άνω ιατροδικαστής, όπως με πληροφόρησαν οι μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, δεν αντελήφθη ότι το παιδί είχε λάβει υπόθετο για ιατρικούς λόγους και θεώρησε ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν.

    Για την υπόθεση αυτή δημιουργήθηκε πολύ μεγάλος διεθνής σάλος και υπήρξε παρέμβαση της πρεσβείας της χώρας καταγωγής του συγκεκριμένου ατυχούς συνανθρώπου μας, ο οποίος βεβαίως αφέθη ελεύθερος, αφού όμως προηγουμένως είχε κατεξευτελιστεί, διαπομπευθεί και κρατηθεί, όπως και η εντολέας μας κα Σ.Π., λόγω του ασυγχώρητου λάθους του συγκεκριμένου ιατροδικαστή, ο οποίος και σε αυτή την περίπτωση απέδειξε την ανασφάλεια για την ιατροδικαστική του κρίση.

    Δηλώνω ρητώς ότι η αναφορά δεν αφορούσε τον Νικόλαο Καλόγρηα, αλλά τον Σωτήριο Μπουζιάνη και έγινε για να αναδείξω την έλλειψη αξιόπιστων στοιχείων εις βάρος της κας Σ.Π., όχι μόνο στις υποθέσεις της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδας, αλλά και στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, γεγονότα τα οποία δυστυχώς ουδέποτε αναδείχθηκαν από την προηγούμενη υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών, 32-30 την ΑΕΚ στον 5ο τελικό – Βίντεο

    Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή έκανε ξανά το "break" και κατέκτησε σήμερα...

    Πάτρα: Mε επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Κ. Αρταβάνη και των μαθητών του

    Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε η Έκθεση Ζωγραφικής του Κωνσταντίνου...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 55χρονος στο σπίτι του – Δίπλα του… νεκρό και το σκυλί του! Στο Ρίο η νεκροψία

    Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 13...

    Ο Ντόναλντ Τραμπ σε διπλό ταμπλό: Διαπραγματεύσεις με το Ιράν και «πράσινο φως» στο Ισραήλ

    Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ είχε ενημερωθεί εκ...