ΠΑΤΡΑ: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για κακοποίηση σκύλου

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας νδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας του νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

    Πάτρα: Περιστατικό κακοποίησης σκύλου- Τον έσερνε με το αυτοκίνητο

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία:

    Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, ο κατηγορούμενος οδηγώντας αυτοκίνητο, μετέφερε σκύλο ιδιοκτησίας του, τραβώντας τον με  αλυσίδα την οποία κρατούσε ο κατηγορούμενος και ήταν δεμένη στο περιλαίμιο του ζώου.

    Οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, εντόπισαν άμεσα τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, ενώ ο σκύλος φέροντας τραύματα στα πόδια και στη γνάθο, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για την επούλωση των τραυμάτων.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαίωσαν στον κατηγορούμενο, διοικητικό πρόστιμο (30.000) ευρώ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι εξαιρέσεις στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού

    Κατά 5,3% έχουν αυξήσει τη διαθεσιμότητα αεροπορικών θέσεων για...

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Εγιναν δύο έργα στον δρόμο Πατρών – Καλαβρύτων – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Συνάντηση με τους...

    Κιμ Γιονγκ Ουν: «Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απειλή κατά του Ιράν»

    Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, επισήμανε...