Νεκρός ο 22χρονος που είχε μείνει παράλυτος από βουτιά στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Ο 22χρονος είχε μείνει παράλυτος έπειτα από βουτιά σε θάλασσα και για δύο χρόνια νοσηλευόταν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο διακομίστηκε σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, όπου, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (13/1), άφησε την τελευταία του πνοή.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της οικογένειας του, ο 22χρονος από την Αλβανία τον Ιούλιο 2022 κάνοντας βουτιά στη θάλασσα τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος σε όλο του το σώμα παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

     

    Από τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν έχοντας επαφή με το περιβάλλον, αλλά προχθές το βράδυ από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

    Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
    Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η οικογένεια του άτυχου νέου, ζήτησαν να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου και στο πλαίσιο αυτό, από το Αστυνομικό Τμήμα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Celebrity Skin by Δημήτρης Στρέπκος: Το πιο θεαματικό catwalk της Athens Fashion Week

    Την τέταρτη μέρα της 36ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας,...

    Ροζ πανσέληνος στις 12 Απριλίου – Αυτά είναι τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

    Η πανσέληνος της 12ης Απριλίου -γνωστή και ως Ροζ Φεγγάρι- έρχεται...

    Χρηματιστήριο: Τριήμερο κραχ -13,5% – Μηδενίστηκαν τα φετινά κέρδη – Εξαφανίστηκαν 15 δισ. ευρώ

    Έρμαιο στις άγριες διαθέσεις των πωλητών αφέθηκε το ελληνικό χρηματιστήριο. Τρίτη -και...

    Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για την 13η σύνταξη: Πού θα κυμανθεί

    Στο επίκεντρο βρίσκονται τρία σενάρια για τα νέα μέτρα...