Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν θα σχολιάσω την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη»

    Ημερομηνία:

    Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συντελεστών της παράστασης «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» στο θέατρο «Coronet».

    Η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε πως δεν θυμάται ποιος κέρδισε το φλουρί στο σπίτι της. Πάντως, η ίδια δεν θέλει να βρίσκει το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα, καθώς δύο φορές το πέτυχε και δεν της έφερε ιδιαίτερη τύχη.

    «Δεν θα σχολιάσω την απολογία Φιλιππίδη. Τα ζητούμενα είναι εντός της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, τα έκτος είναι για να αποσπούν την προσοχή μας», δήλωσε για την δίκη του ηθοποιού.

    Εκείνο που ενοχλεί την Νέλλη Γκίνη κατά τη διάρκεια των παραστάσεων είναι τα τηλεφωνήματα και τα πατατάκια.

    «Είμαι σε μία φάση που προσπαθώ να κατορθώσω να μην πιστεύω, να μην ελπίζω και να μην φοβάμαι», δήλωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και αποκάλυψε πως κάνει ακόμα καντάδες: «Εγώ τραγουδάω, τι να βάλω, κασετόφωνο;», είπε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σμαράγδα Καρύδη για Παρά Πέντε: Είχα την περούκα της Ντάλιας στο σπίτι 20 χρόνια

    Με αφορμή την επιστροφή του «Παρά Πέντε» η Σμαράγδα...

    Καρναβάλι των Μικρών και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

    Το Καρναβάλι των Μικρών, μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις...

    “Μώμος ο Πατρεύς” : Στείλτε το δικό σας νούμερο για “ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ”

    Το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών θιάσων “Μώμος ο...