ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” μία εξαίρετη οδοντίατρος – Σήμερα η κηδεία της

    Ημερομηνία:

    Συγκίνηση σκόρπισε σε ολόκληρη την οδοντιατρική οικογένεια της Πάτρας η απώλεια της Μαίρης Αττιλάκου το γένος Χριστοπούλου, σε ηλικία 78 ετών.

    Η εκλιπούσα υπηρέτησε επί σειρά ως οδοντίατρος στο ΙΚΑ της Πάτρας και παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες της στον ιδιωτικό τομέα.

    «Ήταν εξαίρετη συνάδελφος και φίλη, δουλέψαμε πολλά χρόνια μαζί στο ΙΚΑ, όπου και την πρωτογνώρισα ερχόμενος στην Πάτρα. Υπήρξε μια αξιοζήλευτη συνάδελφος, επιστήμονας με ήθος και άνθρωπος της προσφοράς» δήλωσε στην «Γ» ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Αχαΐας Γιώργος Μουτούσης.

    Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον επίσης οδοντίατρο Αναστάσιο Αττιλάκο, ο οποίος είχε διατελέσει και επί σειρά ετών πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πατρών, και οι δυο τους πορεύτηκαν μαζί για μισό αιώνα ζωής.

    Γνωρίστηκαν από τα φοιτητικά τους χρόνια και διένυσαν μια κοινή πορεία ετών σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Φένια και γνώρισαν δύο εγγόνια.

    Η οικογένειά της, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα της απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» σήμερα στις 11 το πρωί από τον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

    GLEARNET

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Λεβεντίδης: Ο μαθητής που έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο του Bath δύο χρόνια πριν τελειώσει το σχολείο

    Εάν το επέλεγε, ο 16χρονος μαθητής Γιώργος Λεβεντίδης θα μπορούσε να ξεκινήσει...

    Αυτός είναι ο λόγος που τρώμε το ένα κομμάτι πίτσα πίσω από το άλλο

    Η πίτσα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά στον κόσμο....