Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Δεν της έδιναν ούτε πανί να πλυθεί»

    Ημερομηνία:

    Για τα βασανιστήρια που έχει υποστεί η Εύα Καϊλή κατά την κράτησή της στο αστυνομικό τμήμα των Βρυξελλών μίλησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

    Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, μιλώντας στο Action24, τόνισε ότι «αυτή η υπόθεση δεν έχει να κάνει μόνο με νομικά κριτήρια, αλλά έχει να κάνει με πολιτικές παρεμβάσεις με θύμα την Εύα Καϊλή».

    ICECAP

    Σχετικά με τα βασανιστήρια σημείωσε ότι οι αστυνομικοί δεν της έδωσαν ένα πανί να πλυθεί, ενώ ήταν αδιάθετη, την άφησαν να κρυώνει και να μην μπορεί να κοιμηθεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι μια γυναίκα, δεν μπορεί να την κρατάνε 16 ώρες, να έχει μόνο ένα παλτό, να της το παίρνουν και να την αφήνουν μόνο με ένα ζακετάκι και όταν ζητάει μια δεύτερη κουβέρτα να μην της δίνουν. Το κρύο είναι φοβερό βασανιστήριο. Να της έχουν μια λάμπα και να μην την αφήνουν να κοιμηθεί. Να λέει ότι είναι αδιάθετη και να μην της δίνουν ένα πανί να πλυθεί.»

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα Πασχαλινά έθιμα στην Αχαϊα – Η ιστορία για των κροτίδων από την παλιά Συναγωγή στην Παντάνασσα και την Ερμού

    του Αχιλλέα Ροδίτη Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ… Το έθιμο με τις…...

    Η επιστήμη πίσω από τον τέλειο οβελία

    Όποιος έχει βρεθεί μπροστά από σούβλα ένα όμορφο πασχαλιάτικο...

    Πρωταθλήτρια ελέγχων η ΑΑΔΕ στην Δυτική Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Τα πρωτεία στη φορολογική παραβατικότητα και τη φοροδιαφυγή κατέχει...