Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Εμφανίστηκε με μαντίλα στη Σαουδική Αραβία

    Ημερομηνία:

    Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Joy Awards στη Σαουδική Αραβία. Η Ισπανίδα προσαρμόζεται στη ζωή στη νέα της «πατρίδα» καθώς ο σύντροφός της Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλ Νασρ.

    Η Τζορτζίνα αποκάλυψε την αγάπη της για τη Σαουδική Αραβία και έχει ήδη κάνει αλλαγές στο στιλ της.

    Αυτό αντικατοπτρίστηκε στο ντύσιμό της για την εκδήλωση, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα.

    Η εμφάνιση συνδυάστηκε με ένα πέπλο που παρέπεμπε σε μαντίλα – το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία.

    Έδειχνε λαμπερή φορώντας μεγάλα σκουλαρίκια και ένα κολιέ καθώς πόζαρε στον φακό στο κόκκινο χαλί.

    Η Τζορτζίνα μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας: «Joy Awards 2023. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σ’ αγαπώ Σαουδική Αραβία».

    Η 28χρονη θα είναι πιθανότατα παρούσα στο ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ την Κυριακή στο στάδιο King Fahd.

    Ο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη χώρα την Πέμπτη και πέτυχε δύο γκολ με τους Saudi All Stars εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Ο σούπερ σταρ κέρδισε επίσης το βραβείο του καλύτερου παίκτη και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό η Αλ Νασρ υποδέχεται την Etiffaq.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μονάδα για “σούσι” στην Αχαϊα! Δείτε τη νέα μεγάλη επένδυση

    Μια επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα της ελληνικής βιομηχανίας...

    Αυτά είναι τα 5 επιδόματα που «ανακουφίζουν» τα νοικοκυριά τον Νοέμβριο

    Ένας μήνας με ελαφρύνσεις και οικονομικές ανάσες για τα νοικοκυριά θα...

    Πάτρα: Ο Νικολόπουλος μηνύει Πελετίδη και Πλέσσα

    Σε σοβαρές καταγγελίες για οικονομικές παρατυπίες στον Δήμο Πατρέων...

    Η Alena Omovych ποζάρει με καυτό μπικίνι στην Ibiza

    Η Alena Omovych ποζάρει με καυτό μπικίνι στην Ibiza