ΠΑΤΡΑ: Στα Δικαστήρια οι 6 συλληφθέντες για ληστείες και ναρκωτικά! Τους έβαλαν στο υπόγειο

    Ημερομηνία:

    Ενώπιον του ανακριτή Πατρών θα βρεθούν σήμερα Τρίτη 24/01/2023 προκειμένου ν’ απολογηθούν μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν την Παρασκευή από τον Εισαγγελέα οι έξι άνδρες -αντιεξουσιαστές μέλη της επταμελούς εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ην διάπραξη ληστειών, κλοπές δικύκλων, καλλιέργεια και εμπορία κάνναβης,  παρασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια στις 8 τοπρωί κάτω από δρακόιντεια μέτρα ασφαλείας. Οδηγήθηκαν στο υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου στη συνέχεια ένας ένας να οδηγείται ενώπιον της ανακρίτριας.

    Η μοναδική γυναίκα της ομάδας των  «7» κατηγορουμένων, η 24χρονη από το Αγρίνιο, που κατηγορείται για παραβάσεις ναρκωτικών και κατοχής όπλων, μετά τη χθεσινή απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Πρόκειται για την αδελφή ενός εκ των συλληφθέντων και φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 8/12/2025

    16:00 COSMOTE SPORT 1 HD Πίζα – Πάρμα Serie...

    Πάτρα: Πόσοι ήσαν στην εκδήλωση του κόμματος Κασσελάκη στην Αγορά Αργύρη;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84/

    Τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων

    Τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων πραγματοποιήθηκε πρόσφατα,...

    Νεκρός συνεπιβάτης ΙΧ στην Αχαϊα! Το όχημα “καρφώθηκε” σε δένδρο έξω από την Πάτρα

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Επαρχιακή Οδό Μοιραϊίκων- Βασιλικού,...