Βουλή: Άρση ασυλίας για τον Ανδρέα Πάτση – Απορρίφθηκε το αίτημα για τον βουλευτή της ΝΔ Νικόλαο Μανωλάκο

    Ημερομηνία:

    Με 274 ψήφους «υπέρ» αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση για τα αδικήματα της κατά εξακολούθηση υποβολής ανακριβής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης καθώς και συμμετοχή σε εταιρεία με έδρα της αλλοδαπής (σύμφωνα με τον Ειδικό Νόμο 313/2003). Στην ονομαστική ψηφοφορία συμμετείχαν 274 βουλευτές.

    Ο κ. Πάτσης δεν θέλησε να λάβει τον λόγο. Υπενθυμίζεται ότι η γνωμοδότηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια ήταν ομόφωνα υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή.

    Αντίθετα, με 272 ψήφους «κατά», έναντι 2 «υπέρ» απορρίφθηκε το εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Νικόλαου Μανωλάκου, σχετικά με τη μήνυση που του έχει υποβάλει συνυποψήφιά του στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Πειραιώς με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας, της έκδοση ψευδούς βεβαίωσης, της παράβασης καθήκοντος και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

    Ο βουλευτής της ΝΔ δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί της υπόθεσης στην Ολομέλεια. Η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί ομόφωνα στην Ολομέλεια την απόρριψη της αίτησης ασυλίας του βουλευτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...