Ολλανδικό ενδιαφέρον για μη τουριστικούς προορισμούς

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Το ενδιαφέρον των Ολλανδών επισκεπτών για μη τουριστικούς προορισμούς και εκτός υψηλής περιόδου ταξίδια σε περιοχές με θάλασσα διαπιστώθηκε κατά την παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην τουριστική έκθεση «Vacantiebeurs» της Ουτρέχτης. Όπως γνωστοποίησε η Περιφέρεια, το ενδιαφέρον των Ολλανδών επισκεπτών επικεντρώθηκε ειδικότερα σε δραστηριότητες στη φύση, τη γαστρονομία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη θάλασσα.

    GYMALL

    Στο πλαίσιο της έκθεσης τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν b2b συναντήσεις με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού με αυξημένο ενδιαφέρον για το φυσικό πλούτο της περιοχής. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έγινε παρουσίαση των ποικίλων δραστηριοτήτων που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ο κάθε επισκέπτης της κεντρικής Μακεδονίας.

    Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος σημείωσε ότι «η ολλανδική αγορά ενδιαφέρεται για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας» και ανέφερε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όλα όσα χρειαζόμαστε στο τραπέζι μας για ένα Καλό Πάσχα

    Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης κι...

    Η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

    Άκρως αποκαλυπτικό ήταν το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον για...

    Ντέμι Μουρ: Προετοιμάζεται για το αντίο στον Μπρους Γουίλις

    Ο Μπρους Γουίλις βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων όταν η οικογένειά...