Τρεις Δήμαρχοι… κατά του “χαρατσιού” στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου

    Ημερομηνία:

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Πάτρας, συνάντηση των Δημάρχων, Πατρέων Κώστα Πελετίδη, Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου και Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, με θέμα τα διόδια της Γέφυρας Ρίου  – Αντιρρίου.

    Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα συνεργασίας για κοινή δράση, με στόχο όχι απλώς την μη αύξηση, αλλά και την μείωση των διοδίων, σε ό,τι αφορά τους διερχόμενους των τριών περιοχών, δεδομένου ότι υπάρχουν εργαζόμενοι, γιατροί, εκπαιδευτικοί και άλλοι επαγγελματίες, καθώς και φοιτητές, που την χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

    ICECAP

    «Η Γέφυρα πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει», δήλωσαν μετά την συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να υπάρξει μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν από κοινού, η ανακοίνωση των οποίων θα γίνει αφού ενημερωθούν και τα Δημοτικά Συμβούλια των τριών Δήμων. Στόχος είναι, σε σύντομο χρονικό διάστημα και μόλις οριστικοποιηθεί το πλαίσιο διεκδίκησης, να υπάρξει συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό και να δοθεί η μοναδική αποδεκτή λύση, η μείωση του κόστους διέλευσης.

     

    Τρεις Δήμαρχοι... κατά του "χαρατσιού" στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου Τρεις Δήμαρχοι... κατά του "χαρατσιού" στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέρμο: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων

    Για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων καθώς και παραβάσεις του ΚΟΚ...

    Ξεκινά η τουριστική σεζόν με 80.000 κενές θέσεις εργασίας – Γιατί δεν πάνε για δουλειά στα νησιά

    Με τουλάχιστον 80.000 κενές θέσεις εργασίας ξεκινά η φετινή τουριστική...

    ANTIΔΡΟΜΗΣΕΙΣ: Κόλπο γκρόσο Δήμου και Περιφέρειας στην οδό Κορίνθου!

    Με «κόλπο γκρόσο» η Δημοτική Αρχή της Πάτρας παρακάμπτει...